NEVER LET GO OF YOUR

DREAMS

LIFE COACHING & MASSAGE

Een Life Coach begeleidt je bij het definiëren en bereiken van persoonlijke doelstellingen.
Een Life Coach gaat met jou op zoek naar je levensbestemming.

COVID-19 update

Ben je ziek? Blijf thuis! 1.5 meter afstand als het kan! Wij gebruiken mondmaskers! Wij desinfecteren alle oppervlakten! Wij desinfescteren alle materiaal! Kom stipt opt tijd! Wij ontsmetten onze handen voor en na de behandeling! Schik u naar onze richtlijnen! Graag contactloos betalen!

Op zoek naar je levensbestemming

Bekruipt je soms ook dat gevoel dat je niet 100 procent leeft zoals je dat zou willen? Dat je niet het onderste uit de kan haalt? Dat je maar wat aanmoddert zonder dat je je levensdoelstellingen in vervulling ziet gaan? Wil je opnieuw lekker in je vel zitten en optimaal genieten van de voorbijsnellende tijd? Ben je wat op de dool en ben je op zoek naar licht in een neerslachtige duisternis?

Een Life Coach kan je helpen

Bewustmaking van persoonlijke doelstellingen. Hij maakt je in de eerste plaats bewust van je eigen gevoelens, gedachten en bezigheden, van de wijze waarop je door het leven gaat. Samen met jou gaat hij op zoek naar wie je echt bent, wat je echt wilt en wat je kunt doen om jouw persoonlijke doelstellingen te bereiken.

Laat je gedachten de vrije loop

Hij leert je buiten kaders te denken. Hij haalt het beste in jezelf boven en helpt je bij je ontwikkeling en je persoonlijke groei. Niet alleen leert een een Life Coach je bepaalde vaardigheden aan, hij maakt je ook bewust van waarom je niet het leven leidt dat je zou willen leiden. Hij stuurt je aan. Hij helpt je om je echte zelf te ontdekken en je ware doelen te definiëren. Zo kom je tot inzicht wat jouw bestemming in dit leven is.

Gids in uiteenlopende situaties

In dit proces vervult een Life Coach de rol van gids: hij toont je de weg die jij kunt inslaan om je levensbestemming te bereiken. De diensten van een Life Coach zijn in uiteenlopende situaties aangewezen: in een professionele omgeving: (jobcoaching), op persoonlijk vlak of in de gezinssituatie (tienercoaching).
Bovendien maakt hij in functie van jouw gemak en comfort gebruik van verschillende communicatietechnieken zoals Skype en wandelcoaching

MASSAGE

Neem wat tijd voor jezelf en laat alles even los.
Dit kan door een weldoende relaxatiemassage van de nek , schouders en rug, een volledige lichaamsmassage, hotstone massage, manuele lymfedrainage of afslankingsmassage. Alles combinaties zijn mogelijk afhankelijk van u noden.
Spanningen worden losgelaten, spieren worden soepel en je lichaam en geest komen tot rust. Het gebruik van etherische oliën zorgt ervoor dat ik nog diepgaander kan werken. Na de massage voel je u beter, lichter en ontspannen

Sindy Van Canegem

  • Liersesteenweg 148a
  • 2220 Heist-Op-Den-Berg
  • 0495 55 70 87
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • BTW: BE0673.699.642